free website design templates

brengen en halen

brengen en halen

's Ochtends kan uw kind worden gebracht tussen 7.30 uur en 9.00 uur.
Bij binnenkomst zorgt u voor het ophangen van de jas en het aantrekken van de pantoffeltjes van uw kind. Onder het genot van een kopje koffie of thee meldt u eventuele bijzonderheden over uw kind aan één van de leidsters.
's Avonds kan uw kind worden opgehaald vanaf 16.00 uur.
De kinderen die bij ons een warme maaltijd eten, kunnen gehaald worden vanaf 17.00 uur.
Om 18.30 uur is Picobello gesloten.

Wanneer U dus een normale overdracht wilt, haal uw kind dan op voor 18.20 uur. Buiten deze tijden is een goede overdracht niet mogelijk.
Wanneer u uw kind ophaalt na 18.30 uur ontvangt u hiervoor een factuur waarin een bijdrage wordt gedeclareerd van de extra openingstijd/loonbetaling voor twee personeelsleden die uw kind opvingen

Gesloten
Picobello is 52 weken per jaar geopend behoudens de collectieve sluitingsdagen.
Dit zijn: eerste en tweede kerstdag, nieuwjaarsdag, tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei, Hemelvaartsdag en de daarop aansluitende vrijdag en tweede Pinksterdag. Daarnaast is Picobello (op nog nader te bepalen data) twee collectieve dagen gesloten. Deze sluitingsdagen worden via de Nieuwsbrief van Picobello bekend gemaakt in januari.
.

speelgoed
Als uw kind speelgoed van thuis wil meenemen om bijv. te laten zien, dan mag dat uiteraard. Het wordt wel altijd snel in het mandje gelegd om te voorkomen dat het stuk gaat of zoek raakt
.
overschoenen
Kleine kinderen kruipen of zijn sowieso dichter bij de vloer dan volwassenen. Omwille van de hygiëne is het op Picobello dan ook niet toegestaan om zo maar met schoenen van buiten naar binnen te lopen. Met name de babyruimte en de plaatsten met tapijt zijn verboden gebied voor 'schoenen van buiten'. Ook hebben wij speciale schoenbeschermers beschikbaar. Deze trekt u over uw schoenen aan en zodoende werkt u mee aan een betere hygiëne voor uw kind.

kind meegeven
Wij stellen het nadrukkelijk op prijs dat u ons meldt wanneer uw kind wordt opgehaald door iemand anders dan u zelf. Sterker nog, wij geven uw kind absoluut niet mee, indien wij hiervan niet op de hoogte zijn
.
stalling fietsen/ kinderwagens
Het is de bedoeling dat u uw vervoersmiddel mee naar huis neemt. Het achterlaten van fietsen, wandelwagens, etc. is niet de bedoeling, omdat hiermee de veiligheid bij calamiteiten in het geding komt. Daarnaast is het achterlaten van wandelwagens zeer onhygienisch vanwege de katten die zich er graag in nestelen.

afscheid nemen